Sevgiliye günaydın salı günü mesajları, En yeni Salı Günaydın Mesajları, Salı günü günaydın Mesajları, salı günü günaydın sözleri resimli, salı günaydın mesajı, günaydın salı günü mesajlarını sitemizden yayınlıyoruz. Sizlerde sevdiklerinizin salı gününe günaydın mesajlarıyla kutlamaz mısınız.

 En Güzel Günaydın Mesajları

Salı Günü Günaydın

Salı günde  Gözlerimi Seninle Açtım hayata, Senin Adınla Baktım Evdeki her eşyaya, Adını Anıp Dinlediğim Şarkılarda Hep San varsın bebeğim yaşarcasına Günaydın Birtanem.

Öpücüklerle Uyandırmak isterdim bu salı gününde ve seni, Yanımda Olsan Sarardım  O Nazik tenini, Seviyorum seni Sabahım Sensin benim Tek iLacım Günaydın AşkıMmmm..

Her Sabah da olduğu gibi salı sabahında da  Adınla uyanmak sanki yeniden doğmak gibi sevgilim Günaydınlar Birtanem benim.

Bu salı günü Gözlerimi Açtığımda Hayata Daha Güzel Bakacağım Çünki Bugün Senin Adınla Uyandım Tıp kı Yarında Bu Bugün Uyanacağım Gibi Günaydın Birtanem…
Sevgiyi Seninle, Yaşamayı Gözlerine, Gülmeyi Kalbine, Sıcaklığını Ellerine, Gülüşün ise Rüyalarımdaki Meleğin ta Kendisi Günaydın Birlikte nice en güzel salı günü geçirmek dileğiyle mühür gözlüm..

Resimli Günaydın Mesajları

 

 

 

Bir yanıt yazın