Ailemiz adına, gitme fazla uzağa, seni seviyoruz tarzında 2018 Babalar günü Mesajları, minik bir tebessüm yaratır mı dersiniz? Her şey babayla anlam kazanıyor, kendimi seninle şanslı sayıyorum. Sabrın için teşekkür, verdiğin değer için şükrediyorum. Öğrettiklerini asla unutmayacağım. Babalar günün kutlu olsun. Babalar günü Mesajlarını sitemizden sizlere sunmaya devam edeceğiz. Ne olursa, olsun baba ve annelerimize karşı herzaman saygı ve sevgimizi yitirmememiz lazım.
İşte Babalar günü nasıl ortaya çıktı, İslamda Babalar günü ve Babalar günü mesajları (Babalar Günü Sözleri) ile Babalar günü hakkında tüm detaylar en yeni sözler’de. Resimli Babalar Günü Mesajları sayesinde hem görseli iyi olan hem de gönüllere hitap eden mesajları babanız ile paylaşabilirsiniz.

2018 Babalar günü Mesajları

♦ Babam olduğun için çok mutluyum, sahip olduğum en iyi baba ve arkadaşsın. Babalar günün kutlu olsun Babacığımm

♦ Dün, bugün ve yarın.. daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizimki bitimsiz, tanrısal bir sevgi.. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

♦ İlk adımlarımı atarken ellerimden tutuyordun. Şimdi fark ediyorum ki babacığım, ellerimi hiç bırakmamışsın. Babalar günün kutlu olsun.

♦ Mesafeler ne kadar uzak olursa olsun sevgisini her zaman üzerimde hissettiğim dün de bugün de yarın da hep yüreğim kadar yakınımda olan babacığım seni çok seviyorum.

♦ Ateşin yaktığından, güneşin hareket ettiğinden, gerçeğin bir yalan olduğundan şüphelen ama benim seni sevdiğimden asla şüphelenme babacığım, babalar günün kutlu olsun.

♦ Gelinciklerin en sadesine papatyaların en güzel kokanına güllerin en güler yüzlüsüne babaların en sevgilisine babalar günün kutlu olsun biricik babacığım.2018 Babalar günü Mesajları

♦ Kelimelerle anlatılamayan fedakarlık ve karşılıksız sevgiyi tarif et desen bana herhalde sadece “BABA” derdim. Babalar günün kutlu olsun Babam.

♦ Üzerine sabır tohumu ekip sevgiyle suladığın gülünün bilmeni istediği bir şey var. Seni çok ama çok seviyorum. Babalar günün kutlu olsun.

2018 Babalar günü Mesajları Kısa

♦ Babalar günü mesajları Her gün eve dönüşünü sabırsızlıkla ve heyecanla bekliyorum canım babam. Babalar günün kutlu olsun, Seni çok seviyorum, hep sağlıklı ve mutlu kal.

♦ Bɑnɑ yɑptığın dünyɑdɑki en büyük iyilik bɑnɑ dünyɑnın en iyi örneği olmɑndır. Bɑbɑlɑrın en iyisi, bu gün sɑdece senin. Bɑbɑlɑr günün kutlu olsun.

♦ Bɑbɑ sevgisini koru. O sevgiyi kesip ɑtɑrsɑn, Allɑh dɑ senin mutluluk ışığını söndürür. “Hz. Muhɑmmed (s.ɑ.v)” Çok sevdiğim cɑnım bɑbɑcığımɑ kucɑk dolusu sevgilerimi sunɑr, Bɑbɑlɑr gününü kutlɑrım. .

♦ Bɑbɑcığım seni çok seviyorum. İyi ki vɑrsın, iyi ki yɑnımdɑsın, iyi ki bɑbɑmsın. Bɑbɑlɑr gunun kutlu olsun…

♦ Bir ɑdɑm yɑşlɑndığını ɑnlɑr, çünkü bɑbɑsınɑ benzemeye bɑşlɑr. “Gɑbriel Gɑrciɑ Mɑrquez” Her zɑmɑn söylemesem de biliyorum ɑslındɑ bɑbɑmın onu ne kɑdɑr çok sevdigimi bildigini.. Ve ben ne kɑdɑr kɑrışık cümleler yɑzsɑm dɑ hepsini deşifre edebileceğini.. Çünkü o benim Bɑbɑm..

♦ Bana güç verdin, destek verdin, her zaman yanımdaydın, hayat boyu bütün bunlar için sana teşekkür edebilmem imkansız. Fakat yine de deneyeceğim. Her şey için teşekkür ederim baba. Seni çok seviyorum.

♦ Sabırlısın, sıcaksın, şefkatlisin, koruyucumsun, biricik babamsın. Seni çok seviyorum. Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar günün kutlu olsun.

Aradığınızı Bulamadınızmı bir başka yazımız olan babalar günü mesajı sayfamızda mutlaka bulacaksınız..

 

Bir yanıt yazın