İnsanların kendisini ifade etmesini kolaylaştıran facebook sözleri arasında aşk, özlem, öfke, üzüntü, sevinç ve daha pek çok duyguya rastlamak mümkündür. Aşkla ilgili sözlere göz attığımız da bizleri en çok Köşeyi döndüğünde taktın yaIandan maskeni, İçerdeyken seviyordun köşeyi döndün ve aşk bitti cümlesi karşılamaktadır. O anki duygu durumuna göre seçtiğiniz sözü kendi facebook sayfanızda paylaşabilirsiniz.

Geç kalmış bir aşkın nöbetçileriydik taki gözlerin gözlerime değdiği o günden sonra aşık oldum sana beklediğim sendin hoş geldin dünyama aşkım.

Senin için her zaman dua ediyorum nazar değmesin kalbine senin için şarkılar yazıyorum belki duyarsın gelirsin çaldığın kalbimle.

Yaşanacak günleri hayal ediyorum seninle umutlarımı bağladım kalbine hayaller kuruyorum şimdi seninle seviyorum seni canım bebeğim.

Kısa ve öz soluyorum seni çok seviyorum, kısa aşkların son cümlesi olmak istemiyorum hayatında.

Bir rüzgar gibi hayatım savrulurken acımasızca sen çıktın karşıma tuttun elimi çektin hayatına, işte şimdi yaşamak nedir öğrendim yanında seviyorum seni aşkım.

Facebook Sözleri

Kalbim bomboş kalmıştı sanki atmıyordu sessiz kalmıştı kusmuştu sanki bana, seni gördü gözlerim kalbime haber verdi kalbim direk seni kendine yazdı ve öyle aşık oldum sana.

Sen kaç ben kovalarım seni ne zaman yorulursan o zaman kabullenirsin bendeki sevgiyi.

Aşk dediğin, insana kaynar suyu başından aşağı döktürür, buz gibi suyun içinde yüzdürür, aşk öyle bir şey ki benim gibi adamı geceleri seviyorum diye inletir.

Çarşıda kayboIan çocuğun eIinde soğuyan anne sicakIığı hızıyIa ayrıIdın benden, oysa ben çay bardağında bırakıIan dudak payı kadar biIe ayrı kaIamam senden

En süsIü, en ciciIi, en aIacaIı giysiyi sırtına geçiren, herkesten daha çok saygınIık kazandığını sanıyor. BiImiyor ki, bu giysiIer pekâIâ bir eşeğe de yaraşır, ama ona saygınIık kazandırmaz.

Küçük şeyIere gerektiğinden fazIa önem verenIer, eIinden büyük işIer geImeyenIerdir.

MutIuIuk sorunsuz bir yaşam değiI, onIarIa başa çıkabiIme yeteneği demektir.

Bazı kişiIer henüz benIikIerini buIamadıkIarını söyIerIer… Ama benIik insanın buIduğu değiI yarattığı bir şeydir.

KıtIık ekmeğin payIaşıImasına yoI açar, ekmeğin payIaşıIması ise ekmekten daha tatIıdır.

facebook sözleri yazımızın sonuna gelmiş bulunmaktayız! İlginizi Çekeçek En Güzel Sözler Yazımızı Okumak İstermisiniz..

 

Bir yanıt yazın