Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle doğan sosyal medya ortamlarında kişiler kendi hesaplarında istedikleri Safiyeli sözlerin paylaşımını çokça yaparlar. Google arama motoru üzerinden Komik esprili sözler bulabilir paylaşabilir veya kendiniz doğaçlama bir takım sözler yazabilirsiniz.

♦ Bir kadın, “git başımdan yalnız kalmak istiyorum” derse, gitmeni değil,kalmanı istiyordur. Belkide gitmeni istiyordur. Kadınları anlamak zor… ?

♦ Kızın teki facebookta duvarına “yengeç burcu kadını yalandan ve aldatılmaktan hiç hoşlanmaz” yazmış. Lan sanki diğer burçlar aldatılınca halay çekiyor.

♦ Şimdi anlıyorun Mona Lisa tablosunun neden bu kadar sevildiğini;
kadın konuşmuyor abi.

♦ WC’de kapıyı kilitlersin. Biri gelip kapıyı açmaya çalışır,açamaz ve “Dolu mu?” diye sorar. “He boş. Kapıyı kitledim,havalandırmadan kaçtım.”

♦ Patronuma “Yeni arabanız çok güzel” dedim. “Eğer kendine hedefler koyar, çok çalışır ve işini iyi yaparsan öbür sene daha iyisini alabilirim” dedi.

♦ Ayna karşısında yaptığım mallıkları yanında rahatça yapabileceğim insanı merakla bekliyorum.

♦ Yeni doğan çocuğa “kamuran” adını vermekte nedir? Çocuk resmen hayata 35 yaşında başlıyor.

♦ Sana bir şey söyleyeceğim, ama sakın üzülme; dün doktora gittim, böbreklerimde kum, kalbimde seni buldular.

♦ Hey garson! Bana kalbim kadar yanık döner, düşüncelerim kadar karışık bir salata, acılarım kadar koyu bir kahve getir.

♦ Karın olmak istiyorum karın, ey benim kardan adamım.

♦ Dertleşmek istiyorsan bir tuşla, birine sarılmak istiyorsan 2 tuşla, eğlenmek için 3 tuşla, hepsini istiyorsan benim numaramı tuşla.

♦ Sen kadayıf kadar tatlı, lahmacun kadar sıcak, çığ köfte kadar yakıcı, dolma gibi çekici, bulgur gibi asıl ve içli köfte kadar dayanılmazsın.

♦ Erkek jinekolog hiçbir zaman kendi arabası olmamış bir oto tamircisi gibidir.

♦ Sevgilim, seni TV kumandasından, futbol topundan, pazar gazetesinden çok daha fazla sevdiğimi söylemiş miydim?

 

2017 Komik esprili sözler
2017 Komik esprili sözler
 

Bir yanıt yazın