En yeni kadir gecesi sözleri, Kadir Gecesi Sözleri, resimli kadir gecesi mesajları, kadir gecesi duası, resimli kadir gecesi sözleri, kadir gecesi şiirleri, kadir gecesi mübarek olsun sözleri ve kadir gecesi kutlu olsun mesajları. Kadir Gecesi; Müslümanlar için bin aydan hayırlı olan, her senede bir gece olan ramazan aynın son on günü içinde gizlenen sevabıyla bir ömürden çok çok fazla olan geceyi en güzel şekilde değerlendirmek ve bu sevincimizi sevdiklerimizle birlikte değerlendirmek için https://www.enyenisozler.com sayfamızda  yep yeni kadir gecesi mesajlarını bir araya getirerek yayınladık. Yakınlarımıza paylaşarak bu geceyi değerlendirelim ki sevincimizi paylaşalım geceniz mübarek olsun birlik ve beraberliğimiz daim olsun…

resimli kadir gecesi mesajları 1

Kadir Gecesi Duaları- Resimli

Kadir gecesinde Allah rızası namaz kılmak, Kur’an okuyarak duayla ibadet etmek öneriliyor. Peki hangi duayı okumalı?
Hz. Aişe validemiz demiştir ki; Rasûlullah (sas)’e:
“- Ey Allah’ın Rasûlü! Kadir gecesine rastlarsam nasıl dua edeyim?” diye sordum.
Rasûlullah’ın yanıtı:
“- Allahümme inneke afüvvün tühıbbü’l-afve fa’fu annî


KADİR GECESİ DUASI TÜRKÇE MEALİ :
-(Allah’ım sen çok affedicisin, affı seversin, beni affet.”

Kadir Gecesi Şiirleri- Resimli


Gecelerin sultanı Kadir Gecesi geldi
Bu gece gökten akan sanki nurdan bir seldi

Son on günün içinde barındırır Ramazan
Bu gece gönderildi mubarek kitap Kur’an

Kainata efendi sensin ya Habibullah
On sekiz bin alemi sana yarattı Allah

Cebrail yardım etti oku emri duyuldu
O ne muhteşem insan o sevgili bir kuldu

Yirmi üç yılda indi dertlere deva Kur’an
Kainat görmedi hiç böylesine bir gufran

Muhammed’in aşkına yaratıldı alemler
Hep onu yazmak için bekliyordu kalemler

Melekler semalardan saf saf indiler yere
Resul’e selam etti ağlayarak yerküre

Gökyüzünde kapılar açıktır fecre kadar
Dualar edilirken kalbi aşkına adar

Bu mubarek gecede rahmet var dizi dizi
İhlasla Rabbe sığın bitmez gecenin feyzi

Bu gece tüm acılar yok olur dert dinermiş
Şeytan siner korkudan cehennem de sönermiş

Ahireti istersen hemen Kur’ana sarıl
Oku, anla, yaşayıp nurlu irfana sarıl

Kurumalı gönülller aşkınla yanmıyorsa
Sunduğun güzellikten içip te kanmıyorsa

NİLÜFER kor ateşte adınla söndü YA RAB
Senden sana sığındı ve sana döndü YA RAB
NİLÜFER SARP

Kadir Gecesi Mesajları- Resimli

Kadir Gecesi Sözleri

*|*  Allah’ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiride an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.

*|*  En ışıltılı bakışların gözlerinde, en tatlı sözlerin kulaklarında, tüm mutlulukarın avuçlarında ve en sonsuz sevgilerin gönlünce yaşayacağı nice mutlu kandillere.

*|*  Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

*|*  İlahi Esintilerin kalpleri okşadığı, bir anın bir asra bedel olduğu bu gece dualarda birleşmek dileğiyle, Kandilinizi Kutlarım.

*|*  Gül sevginin tacıdır, her bahar bir gül taçlanır. O gül ki Muhammet’i hatırlatır. Onu hatırlayana gül koklatır. Gül kokulu sevgi dolu nice kandillere…

Kadir Gecesi Sözleri Kısa

*|*  Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle,Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun….

*|*  Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazilan bu gecede dua edelim Rabbimiz’e! Hayırlı kandiller.
*|*  Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi”nde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
*|*  Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla”ya sunacağı ve O”nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir gecesiniz hayırlı olsun !
*|*  Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
*|*  Kadir geceniz mübarek olsun! Allah sana sevdiklerinle beraber mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamayı nasip etsin. Hayırlı Kandiller..!
*|*  Allah’ın nimet, rahmet ve mağfiretinin müminlere bol bol ihsan edildiği gece manasına gelen Kadir Gecesi”nde, yüreklerimiz ibadetle
çarpsın, gönüllerimiz bir olsun Kadir gecesiniz mübarek olsun!
*|*  Kim erdemine inanarak ve sevabını umarak Kadir Gecesini ihya ederse Allah onun bütün geçmiş günahlarını bağışlar? HADİS”İ ŞERİF?

*|*  Kuran´in nazil oldugu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradi ailenize ve bütün Islam alemine hayir bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

 

Bir yanıt yazın